Om Edänge Bygg AB

Din pålitliga partner inom bygg och renovering

Välkommen till Edänge Bygg AB, ett familjeägt byggföretag som grundades 2011 med visionen att leverera kvalitativa och hållbara bygglösningar i Ljusdal och Gävleborgs län. Vår resa började som ett litet företag, och vi har sedan dess växt till att omfatta ett brett spektrum av byggtjänster och expertis.

Från vision till verklighet

På Edänge Bygg AB är varje projekt unikt och anpassas efter kundens specifika behov och önskemål. Vi värdesätter att hålla våra löften och levererar projekt med precision och kvalitet. Vårt engagemang för att överträffa kundförväntningar är kärnan i vår affärsfilosofi.

Hållbarhet och kvalitet

Som ett lokalt byggföretag betonar vi vikten av hållbarhet och miljövänlighet i alla våra projekt. Vi använder kvalitativt och miljövänligt byggmaterial, och strävar efter att kontinuerligt förbättra våra processer och metoder för att minska vår klimatpåverkan.

Expertteamet bakom dina projekt

Vårt team består av dedikerade professionella, från snickare och elektriker till projektledare och säljare. Alla medarbetare delar vår vision om kvalitet och kundnöjdhet, och deras expertis är en central del av vårt företags framgång.

Engagerade i varje steg

Vi förstår vikten av tillit och transparens i byggbranschen. Därför är vi engagerade i varje steg av ditt projekt, från första mötet till det färdiga bygget. Vi lyssnar, förstår och levererar utifrån dina önskemål, och ser till att varje projekt blir en framgång.

Kontakta oss för ditt nästa projekt

Har du frågor eller behöver rådgivning om ditt byggprojekt? På Edänge Bygg AB ser vi fram emot att erbjuda vår expertis och hjälpa dig med ditt byggprojekt. Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss