Om oss

Från famileföretag till totalentreprenadEDÄNGE BYGG ABgrundades år 2011 med målet att leverera kvalitativa lösningar för alla våra kunder. Varje projekt utgår ifrån dina önskemål och vi lägger stor vikt på att hålla det vi lovar. Med oss får du hantverkare som är punktliga, flexibla och som värnar om att du som kund ska bli nöjd.

Tack vare den stadigt växande kundbasen har vi gått från att vara ett litet familjeföretag till att bli ett större byggföretag. Idag sysselsätter vi medarbetare, allt från elektriker, rörmokare och snickare till säljare och projektledare.

Helhetsleverantör av badrum


Vi på Edänge Bygg AB har långerfarenhet av att renovera badrum i Ljusdal Färila Järvsö. Med oss får du enhelhetsleverantör som är fullt auktoriserade för VVS-installation, våtrum ochelarbeten. För att säkerställa att varje projekt håller hög kvalitet samarbetarvi med branschledande leverantörer.

Våra experter bistår gärna med tips och rådinför din badrumsrenovering. Utifrån dina önskemål och budget rekommenderar videsign, val av material och inredning. Vi ser till att du får det badrum dualltid drömt om!

Med en bred erfarenhet som snickare har vi träffat mängder med kunder och skapat oss en bred bild av vad du som kund behöver för att du ska känna dig trygg.

Vi vet att många som vill sätta igång en renovering känner en osäkerhet i hur man ska ta sig vidare med sina tankar och idéer. Vår vision är att fler människor ska känna glädje i sin renovering, och att det inte är så krångligt som man kanske föreställt sig.

 Vi lyssnar på era önskemål och guidar er rätt, vid minsta lilla fundering finns vi där som en extra hand.

Kvalitet, miljö och hållbarhet


För oss som lokalt byggföretag är det en självklarhet att använda kvalitativt och miljövänligt byggmaterial som håller över tid. På så sätt ser vi till att bidra till en hållbar utveckling. I den mån det går återanvänder vi även material, vilken både sparar på miljön och sänker kostnaderna.

För att minska vår klimatpåverkan ytterligare använder vi miljöbilar och samordnade transporter. Vi arbetar löpande med att förbättra vårt miljöarbete, i alla våra projekt. Med klimatsmarta val kan vi tillsammans skapa en bättre framtid i Ljusdal  och  i Hälsinglan.